Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین، سرهنگ عین اله جهانی افزود: سیستم ترمز یکی از بخش‌های مهم ایمنی هر خودرو است که باید دائم مورد بررسی قرار گیرد تا از بروز حوادث احتمالی ناشی از خرابی آن پیشگیری شود. در شرایطی که سیستم ترمز عملکرد صحیح و دقیقی داشته باشد در جاده‌های خشک از لحظه ترمزگیری خودرو (سواری) با سرعت ۱۰۰ کیلومتر تا لحظه ایست کامل، تقریبا ۹۱ متر طی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در صورتی که سیستم ترمز عملکرد صحیحی نداشته باشد، امکان بروز فاجعه زیاد است. به همین دلیل توصیه می‌شود مالکان خودروها مراقبت از سیستم ترمز و رسیدگی به آن را جدی بگیرند.

معاون اجتماعی پلیس راهور با اشاره به نکاتی در مورد سیستم ترمز خودرو  گفت: لنت‌های ترمز را هر هشت هزار تا ۱۰ هزار کیلومتر بازدید و با توجه به نوع رانندگی، حرکت در سرازیری و حمل بار قبل از اتمام لنت‌ها به تعویض آنها اقدام کنید.

وی ادامه داد: همچنین اتصالات، لوله و شیلنگ‌های سیستم ترمز را هر ۱۲ هزار کیلومتر بررسی و از سلامت آنها اطمینال حاصل کنند و پس از پیمودن هر ۲۰ هزار کیلومتر اهرم ترمز دستی و میزان بازی آن را تنظیم کنند.

جهانی اضافه کرد: لازم است میزان عملکرد ترمز هر هشت هزار تا ۱۰ هزار کیلومتر بررسی شده و هر ۲سال یکبار  یا پس از ۴۰ هزار کیلومتر کارکرد، روغن ترمز تعویض شود و در صورت روشن شدن چراغ ABS در داشبورد، نسبت به تعویض لنت اقدام شود.

معاون اجتماعی پلیس راهور افزود: رانندگان توجه داشته باشند چنانچه پدال ترمز به راحتی به پایین رانده می شود اغلب نشان دهنده احتمال نشت روغن ترمز است.

وی گفت: وقتی ترمز می‌گیرید، ماشین شما باید بصورت مستقیم یا به هر سمتی که بخواهید آن را حرکت دهید، حرکت کند. اگر ماشین شما به هنگام استفاده از ترمز به چپ یا راست کشیده شود، احتمالا ساییدگی در لنت‌های ترمز وجود دارد.

جهانی اظهارداشت: شاید رایج‌ترین علامت اشکال در ترمز، صدای خراشیدن یا سوت زدن است که هنگام فشار دادن ترمز شنیده می‌شود. این امر به دلیل اتمام لنت اتفاق می‌افتد.

کد خبر 672578 برچسب‌ها پلیس راهور - شهر پلیس راهور - جاده‌ها

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: پلیس راهور شهر پلیس راهور جاده ها هزار کیلومتر سیستم ترمز پلیس راهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۷۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم

رئیس پلیس راهور فراجا گفت: با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار تیمور حسینی در حاشیه دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در تمام دنیا برای کلان شهرها و استان‌هایی که در معرض آلودگی هوا قرار دارند، برنامه‌های فوری را اجرا می‌شود. از نظر من اگر بتوانیم طی مدت ۱۰ سال طرح جایگزینی خودروهای هیبریدی و برقی را در استان‌های درگیر با آلودگی هوا اجرا کنیم، به موفقیت چشمگیری دست پیدا خواهیم کرد.

وی با اشاره به فعالیت خودروهای ثبت تخلف ویژه ناوگان بار درون‌شهری افزود: این کار بر اساس تبادل اطلاعات مدیریت شهری و پلیس اجرا شده است و مطابق با آن پس از استعلام از سرور اجرایی پلیس مشخص خواهد خودروی مورد نظر برای حمل این محموله مجوزهای لازم را دریافت کرده است یا خیر؟، اگر فعالیت خودرو بدون مجوز باشد مطابق با جدول جرایم با آن برخورد می‌شود.

رئیس پلیس راهور فراجا پیرامون تأثیر مثبت ثبت تخلف ناوگان‌های باری خاطر نشان کرد: هر کاری که در آن نظارت و کنترل وجود داشته باشد، در نهایت به نظم منجر می‌شود، چراکه برای آن آئین‌نامه و دستورالعمل وجود دارد. اگر اقدامی براساس آئین‌نامه باشد و برای آن ضمانت اجرا در نظر گرفته شود می‌تواند افراد را به سمت رعایت ملاحظات سوق دهد.

وی تصریح کرد: امیدوارم با ورود بخش خصوصی از طریق واگذاری و برون‌سپاری بخش عمده‌ای از مسئولیت‌هایی که از طریق وسایل هوشمند قابل اجرا است، کمبود نیروی پلیس راهور برطرف شود.

سردار حسینی اضافه کرد: سامانه‌های ثابت به دلایل مختلف از جمله حمایت نشدن به موقع از پیمانکاران با یک وقفه جدی مواجه شد، اما می‌توان با استفاده از تجهیزات دستی، قدرت مانور بالا و سرمایه‌گذاری روی واحدهای کوچک این مسائل را بهبود بخشید.

کد خبر 749705

دیگر خبرها

  • طرح ترخیص وسایل نقلیه توقیفی از پارکینگ در کیش اجرا شد
  • فیلم/ وضعیت ترافیک جاده‌های کشور از زبان رئیس پلیس راهور
  • پلیس تهران: اتوبان خرازی باز شد/ این بزرگراه همچنان مسدود است
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی
  • محدودیت تردد در بزرگراه شهید خرازی | شهروندان از مسیرهای جایگزین استفاده کنند
  • طرح ویژه پلیس راهور برای موتورسواران و عابران پیاده
  • آخرین وضعیت معابر پایتخت در روز پنجشنبه
  • تاسیس موسسات هوشمند ترافیک در کشور
  • مشکل کمبود نیروهای پلیس راهور در شهرها را با برون‌سپاری رفع می‌کنیم
  • آموزش افزایش صدای تلویزیون بدون استفاده از ساندبار یا سیستم صوتی